top of page

Viden om

Socialisering af killinger

I denne tekst udforsker vi nøgleelementerne i at forberede og styrke en killing's psykiske og emotionelle helbred. Dr. Heath's Vask-model bliver præsenteret som et værdifuldt redskab til at forstå katens følelsesmæssige balance.

Vi undersøger også genetiske faktorers rolle, betydningen af socialisering, og opdrætterens ansvar i at forme sunde, velsocialiserede killinger. Gennem praktiske råd og videnskabelige indsigter dykker vi ned i, hvordan man kan bidrage til en katteopvækst, der fremmer trivsel og sundhed.


Tryk på billedet for at komme til artiklen

DSC08690-2_edited.jpg

Ragdoll Racen

Kendt for sin tålmodighed og kærlighed, tilpasser Ragdollen sig hurtigt nye omgivelser, trives med børn og andre dyr og følger sine mennesker med stor hengivenhed. Med en rolig og behagelig stemme er Ragdollen en charmerende følgesvend. Godkendt i tre mønstre og forskellige farver, tilbyder denne race en bred vifte af skønhed og personlighed.


Tryk på billedet for at komme til artiklen

DSC01920.jpg

Enæringens indflydelse på kattes reproduktion

Kommer snart

DSC06729-5.jpg

Sygdomme hos Ragdolls

Opdræt af sunde og robuste ragdoll-katte kræver omhyggelig testning for arvelige sygdomme som HCM og PKD. Gennem DNA-swaps og nødvendige undersøgelser sikrer vi i vores opdræt, at der avles med sunde og raske katte. Risikoen  for dværgvækst hos ragdoll killinger og vigtigheden af at undgå parringer med genetisk disposition for denne tilstand, beksrives også her. Et dedikeret fokus på genetisk sundhed er afgørende for at bevare ragdoll-racens kvaliteter og undgå potentielle arvelige udfordringer.

Tryk på billedet for at komme til artiklen

DSC08175.jpg

Succes med flere katte sammen i hjemmet

Kommer snart

DSC01368_edited.jpg

Kattens optimale toilet forhold

Kommer snart

DSC07721.jpg
bottom of page