top of page

Vi venter killinger

Sidst i december

DSC02739.jpg

PL Ragissa Jordan

DSC04057.jpg

PT Lusodolls Ayla

Vi forventer at få brune og blå killinger i mønstrene bicolour, mitted eller colourpoint med og uden tabby

Ayla er en kærlig og nysgerrig pige med et skønt temperament. Hun er den første til at hilse på, når vi kommer hjem og hun vil meget gerne være hvor vi er. Hun bestemmer selv hvornår hun gerne vil have nus, men det sker tilgengæld også stort set hver aften, hvor hun lægger sig oven på en og spinder os lige op i ansigtiget. 

Lewie (aka. Jordan) er én stor kærlighedsbombe. Han er den rolige kæmpe der elsker at få nus på alle tider af døgnet.Lewie snakker rigtig meget med alle og kaster sig gerne ned foran ens fødder for at chamere sig inde på en.

 

Planer Q3 2024

DSC02739.jpg

PL Ragissa Jordan

DSC07481-Enhanced-NR-2.jpg

DK Catharsis Nuggets Galore

Vi forventer at få brune med bære af chokolade killinger i mønstrene mitted eller colourpoint med og uden tabby (striber)

Nuggets har et helt fantastisk sind. Hun elsker at være sammen med os og vil meget gerne snakke med alle der har lyst. Hun vil rigtig gerne have opmærksomhed og spinder meget højt når hun får det. Hun har været storesøster til killingerne fra tidligere kuld og vi er sikre på hun bliver en fantastisk god mor når hun en dag er klar til dette.
Ud over sit fantastiske sind, bringer hun også chokolade ind i vorers opdræt, som vi glæder os til at arbejde videre med

Lewie (aka. Jordan) er én stor kærlighedsbombe. Han er den rolige kæmpe der elsker at få nus på alle tider af døgnet. Lewie snakker rigtig meget med alle og kaster sig gerne ned foran ens fødder for at chamere sig inde på en.

bottom of page