top of page

Sådan foregår det

Hvis du leder efter en ragdoll killing, er du velkommen til at kontakte os via vores formular her på hjemmesiden. Skriv gerne lidt om dig/ jer, hvad du/ i søger og kan tilbyde - alle spørgsmål er velkomne. 

 

Man må selvfølgelig gerne have ønsker til farve og mønstre, men vi prøver at matche killing og køber ud fra sind og hvordan vi tænker killingen vil passe bedst muligt ind i den nye familie. Hvis i har tanker omkring at gå på udstilling må i meget gerne nævne dette også, da det også har betydelse for hvilke killinger der egner sig til dette.

 

Vores killinger sælges neutraliseret som kælekatte.

OBS: Vi sælger ikke katte til fritløb

Ragdoll er en race der er avlet til at være indekat - den må selvfølgelig gerne komme ud, men så er det i en indhegnet have eller i snor. Dette gør vi for at passe på kattene, da deres natur er meget godmodig og derfor nemmere vil kunne blive kørt ned, samlet op af fremmede eller bliver kanøflet af de andre katte i kvarteret. 

Vi tør derfor ikke sige go for, at lade kattene løbe frit, da det vil være rigtig synd hvis i skulle miste jeres dyrebare kat på dette

Besøg katteriet

For at komme i betragtning til en killing, forventer vi at du har besøgt vores katteri. Her kan i se hvordan vi holder vores katte, eventuelle killinger, snakke om ragdoll racen, fortælle om hvad i søger og spørge ind til hvad i ellers har brug for at vide. 

DSC05139_edited.jpg
Little John (3).jpg

Reservation af killing

Det er muligt at blive skrevet på vores venteliste til en killing, hvor du vil få besked når vi har killinger i katteriet. Kontakt os for at komme på vores venteliste.
Vi evaluerer killingerne løbende mens de vokser op. Dette gør vi for at vurdere om vi selv skal beholde en killing til at fortsætte i avlen. Når vi har evalueret killingerne, vil deres status blive ændret til “ledig” her på hjemmesiden under "aktuelle kuld". 

 

Vi tager ikke reservationsgebyr.

Følg din ragdoll killing

Killingerne skal være14 uger før de forlader katteriet. Killingerne bliver vaccineret 2 gange mens de er hos os. De bliver også neutraliseret og vi beholder derfor killingerne indtil de er friske nok til at flytte herfra som typisk vil være når de er mellem 14-16 uger.

 

Ventetiden kan være lang og vi går derfor meget op i, at opdatere med billeder og video af killingerne løbende. Vi har en privat Facebook gruppe for alle der køber killing fra os 

DSC00633-Enhanced-NR_edited.jpg

Afhentning af din ragdoll killing

Når killingen er 14-16 uger og klar til at tage hjemmefra efter sit sidste dyrlægetjek, aftaler vi afhentning ved os eller i forbindelse med en udstilling. Når i henter killingen betaler i, enten via MobilePay, overførsel eller kontant. 

Din killing vil være vasket, få klippet klør, være neutraliseret og fået ormekur inden i får den hjem. Det eneste i skal gøre, er at lære jeres nye ragdoll killing at kende og give den kærlighed.

 

Til hver killing vil i få en mappe med stamtavle, sundhedsbog, en start guide med information om foder, kattegrus m.m. Derudover følger der også en killingepakke med lidt foder samt legetøj og et tæppe med lugten fra katteriet.

Når din ragdoll killing flytter ind

Hvis i har andre dyr kan i godt forvente at der kan gå op til 1-2 uger før at alle dyr har vænnet sig til hinanden. Hvis i har spørgsmål er i altid velkomne til at kontakte os, så vil vi hjælpe jer så godt vi kan. En ragdoll killing burde hurtig falde til i sine nye omgivelser, især hvis der ikke er andre dyr i hjemmet. 

 

Efter overdragelse af killingen

Vi er meget glade for at kunne følge med i jeres killings opvækst. I kan ligge dem op i den fælles Facebook gruppe for killingekøbere fra katteriet.

bottom of page