top of page

SHIRUKU's første katte kalender

Det er nok ikke til at overse når man besøger den her hjemmeside - at fotografi er en af mine hobbies


Kalender januar med kattekillinger
Januar kalender

Kameraret bliver ofte fundet frem her hjemme og der tages både opstillede og naturlige fotos - begge dele finder jeg spændende og interessant. Når jeg lige rammer det der rigtige skud, der både kræver erfaring, skills og held, så kan jeg ikke vente med at komme ind til computeren for at sidde og fordybe mig i de processer og teknikker der sker efterfølgende Med min erfaring som mediegrafer, bruger jeg også disse fotos til at holde mine kompetancer ved lige - jeg er langt fra en mester her, men jeg nyder at lave små hyggelige projekter til mig eller dem jeg kender


Denne gang blev det så til en lille kalender for og til kattene, men jeg regner da med at jeg også skal bruge den

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2023

Comments


bottom of page