top of page

Klikkertræning af kat

Der er kommet en ny side på hjemmesiden - TRÆNING


Her vil man kunne følge min process i klikkertræning af vores kat Knutt ved at se nogle små videoer med lidt beskrivende tekst til


Jeg kommer ikke til at gå i dybden med teorien for klikkertræning her, men jeg linker til nogle hjemmesider hvor man kan finde mere information om dette. Nogle omhandler hunde, men teorien er nøjagtig den samme for katten


Jeg har trænet rigtig meget med vores hunde dengang jeg boede hjemme, hvor min mor havde hundeopdræt. Jeg har b.la. trænet en labrador, Ricko, til markprøve og jeg har trænet min nuværende puddelhund, Viktor, igennem mange år til forskellige tricks
Det er en fantastisk måde at knytte et stærkt bånd til sit kæledyr på og det er super aktiverende for dem, samtidig med at det er en sjov træningsmetode der ikke kræver meget til at starte på


Mere om klikkertræning:

36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2023

Comments


bottom of page