top of page

Diplomopdrætter uddannelse bestået
Jo mere viden, jo bedre - sådan har jeg det! Jeg tror aldrig jeg vil føle at jeg er den kloge eller erfarne i et selskab, for jeg ved at der er så meget jeg endnu ikke ved. Det gør mig nysgerrig på at lære mere, undersøge mere, stille flere spørgsmålstegn til ting og være opsøgendeEfter et forløb på 4 moduler af ca. 8 timer hver, har jeg bestået uddannelsen som diplomopdrætter!
Det betyder at jeg har gennemgået relevante emner, inden for katte opdræt og er derfor blevet styrket i min viden

Jeg har gennemgået følgende;

Modul 1: Historie, organisation, Fife/ FD regler & sundhed


Modul 2: Opdræt


Modul 3: Genetik, kattehold & adfærd


Modul 4: Udstilling, love & regler samt etik & moral


Hvis du er nysgerrig på at læse mere om uddannelsen, kan du se mere på dette link: https://www.felisdanica.dk/information-for-opdraettere/diplomopdraetter/

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2023

bottom of page