top of page

Opdateringer fra killingerne

Læs og se hvordan det er gået nogle af killingerne fra katteriet 

"Hejsa - lige en opdatering fra Ulla.. Hun er en glad (og tung) missepige, der vejer cirka 2,7kg nu. Hun elsker stadig allerhøjst sin orange spiral, som hun fik med hjemme fra sin kattemor af - også selvom alle hendes mors og fars venner kommer med dyrt og fint legetøj i gave ...

 

Hun har virkelig fundet sin stemme og miaver gerne hvis der er noget hun ønsker eller hvis der er noget hun er utilfreds med ... Der ud over elsker Ulla at få vand fra vandhanen og efterfølgende ligger hun sommetider lige og slapper lidt af i vasken"

DK Shiruku Blissful Ayni

"Glædelig jul fra Nora .. Hun vejer nu 2,1kg - og er en fantastisk skøn kat, der tager alt i afslappet ro. Hun elsker at komme med på køreture, lægger sig ovenpå støvsugeren og er ligeglad med fjernstyrede biler og hvad der ellers farer omkring hende ... Hun stortrives og vi elsker hende højt ..."

 

 

"Hun er som en lille hund, der følger med og som lægger sig på badeværelsesgulvet og venter på mig, når jeg ordner mig. Og hun er let at tage med rundt fordi hun elsker at køre bil ... Hun er en bestemt dame skal det dog siges - hvis hun mener madskålen er tom og jeg ikke lystre hendes mjav øjeblikkeligt, løber hun ind foran mig og forsøger at fange mit ben"

DK Shiruku Alluring Johanna

"Ville bare sige at nu har Johnelle været her i en uge og et døgn, og jeg oplever at hun stortrives ... Hun er helt vildt kærlig - har aldrig oplevet noget lignende, og hun deltager aktivt i alt - selv støvsugningen..

 

Hun er helt vild med at lege med papirkugler, drikker med stor vellyst af vand af en almindelig skål og sover helst der i vinduet, hvor der ikke er tæppe ..."

DK Shiruku Alluring Johnelle

"Siden Jiro flyttede ind til os og mødte sin følgesvend, Kumo har han altid været en kærlig og opsøgende killing. I dag vejer Jiro 5,6 kg. og trives godt i hjemmet med Kumo. De leger med hinanden hver morgen og aften, og slikker hinanden rent efter maden.

 

Hver nat kommer Jiro og sover med os - han ligger lige i mellem vores puder. På seneste har Jiro lært at gå i sele. Han er nemlig ikke bange for at lære verden at kende."

DK Shiruku Alluring Johannes 

bottom of page